YRITYKSEN TIEDOT
Yrityksen nimi: JLOpus Oy
Y-tunnus: 3362981-7
Lehtokurpankuja 10, 32200 Loimaa
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tel. 040 867 9414

HINNOITTELU
Yrityksemme myymien tuotteiden hinnat ovat lähtökohtaisesti kilpailukykyisiä. Täten alle 1000 euron tilauksista emme tee tarjouksia vaan toimitamme tuotteet verkkokauppamme hinnoilla. Yli 1000 euron tilauksista voit olla halutessasi yhteydessä sähköpostitse.

Hintojen muutokset
Yritys pidättää oikeuden korjata hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki 32§)

TOIMITUSEHDOT
Tilausten toimitus tapahtuu joko Matkahuollon tai Postin välityksellä, mikäli ei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu. Toimituksesta asiakas saa lähetystunnuksen, jonka avulla voi halutessaan seurata toimituksen kulkua. Halutessasi voi tilauksen noutaa varastolta, tässä tapauksessa noudosta sovitaan asiakaspalvelun kanssa.

Toimitusaika
Suoraan varastossa olevat tuotteet toimitetaan lähtökohtaisesti 1-2 arkipäivän aikana. Tilaustuotteiden saatavuus ilmoitetaan erikseen. Mikäli verkkokaupassa olevan tuotteen osalta ei ole suoraan ilmoitettu saatavuusaikaa, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

MAKSUEHDOT
Ohessa listattuna verkkokaupassamme käytössä olevat eri maksuvaihtoehdot. Lisäksi saatavilla Innovoice rahoitus ja erillinen laskutuspalvelu yritysasiakkaille. Mikäli tarvitset lisätietoa eri maksuvaihtoehdoista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Verkkomaksut

 • Osuuspankki
 • Nordea
 • Nordea B2B
 • Danske Bank
 • S-Pankki
 • POP Pankki
 • Oma Säästöpankki
 • Aktia
 • Handelsbanken
 • Säästöpankki
 • Ålandsbanken

Korttimaksut

 • Visa
 • Mastercard

Mobiilimaksutavat

 • MobilePay
 • Pivo

Lasku- ja osamaksutavat

 • Walley
 • Jousto


PERUUTTAMIS- JA PALAUTUSEHDOT
Verkkokaupassa noudatamme 14 vuorokauden peruuttamisoikeutta. 14 vuorokauden peruuttamisaika alkaa, kun tilaus on vastaanotettu (noudettu toimituspisteestä tai varastolta). Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) mukaan asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ilman että peruuttamis- ja palautusehdot raukeavat. Tällä tarkoitetaan mahdollisuutta tutustua tuotteeseen samaan tapaan kuin perinteisessä kivijalkamyymälässä. Mikäli tuote on ehditty ottamaan käyttöön, siihen on tehty muutoksia tai tuote on toimitettu asennettuna ennen 14 vuorokauden täyttymistä, perinteinen peruuttamis- ja palautusehto ei toteudu.

Verkkokaupallamme ei ole tällä hetkellä käytössä palvelusopimusta Postin tai Matkahuollon kanssa, jonka vuoksi palautusta tehdessä saat asiakaspalvelusta tarkemman ohjeistuksen palautusprosessista. Palautus tehdään ensisijaisesti tilauksessa käytetylle maksutavalle, mikäli ei ole toisin sovittu.

Mikäli haluat tehdä peruuttaa tilauksen, tehdä palautuksen tai sinulla on kysyttävää koskien verkkokauppamme peruuttamis- ja palautusehtoja, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

TAKUUEHDOT
Verkkokauppamme tuotteilla on lähtökohtaisesti kahden vuoden takuu, mikäli ei toisin mainittu. Takuu alkaa ostoajankohdasta ja vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta vaan jatkuu alkuperäisen ostoajankohdan perusteella. Lähtökohtaisesti vaihdamme viallisen tuotteen uuteen, mikäli tuotetta ei ole mahdollista korjata. Mikäli vastaavaa tuotetta ei ole takuukäsittelyn aikana saatavilla, vaihtoehtona on joko korvaavan tuotteen toimittaminen tai maksutavan mukainen palautus. Jälkimmäisessä huomioidaan mahdollinen ikävähennys mikä palautus tehdään selkeästi takuuajan loppupuolella. Tuotteille myönnetty takuu ei kata mahdollisia tuotteelle tehtyjä muutoksia tai mikäli asennusvaiheessa voidaan todeta tapahtuneen käyttäjävirhe.

MAKSUPALVELUTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

Ota yhteyttä


Lehtokurpankuja 10, 32200 Loimaa, Suomi
Email. info@racinglinefinland.net
Tel. 040 867 9414
Asiakkaan tietopankki
Tietosuojaseloste


Pysy ajantasalla uutuuksista